Texbridge Kumaş ve Aksesuarları Fuarı

Texbridge Kumaş ve Aksesuarları Fuarı -İstanbul Fuarcılık ve UTİB işbirliğinde 4üncüsü düzenlenecek fuar, uluslararası çapta üretim kalitesiyle tanınan Türk tekstil sektörünü dünya modasının önemli firmalarıyla buluşturacak


BURSA (A.A) - İstanbul Fuarcılık ve Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği (UTİB) işbirliğinde 4üncüsü gerçekleştirilecek Texbridge Kumaş ve Aksesuarları Fuarı, uluslararası çapta üretim kalitesiyle tanınan Türk tekstil sektörünü dünya modasının önemli firmalarıyla buluşturacak.
     CNR EXPO İstanbulda gerçekleştirilecek Türkiyenin tek kumaş ve aksesuarları fuarında, sektöre yön veren trendler sergilenecek. Dünyanın en önemli fuarları arasına girme hedefiyle yoluna devam eden etkinlik, Türk tekstil ve hazır giyim endüstrisinin iç ve dış ticaret gereksinimlerine en üst düzeyde yanıt verecek.
     Yılda iki kez düzenlenen fuarda oluşturulacak trend alanı bölümünde, 2014 ilkbahar-yaz kumaş ve aksesuarları sergilenecek. Fuar, Avrupadan ünlü isimlerin katılacağı trend seminerlerine de ev sahipliği yapacak ve 2014ün trendleri hakkında bilgiler sunulacak.
     Hollanda, Mısır, İngiltere, Avusturya, Ukrayna, İtalya, Portekiz, Pakistan ve Hindistanın katılacağı fuarın milli katılımı ise Portekiz tekstil derneği Selectiva Moda tarafından gerçekleştirilecek. Öte yandan fuara, 40a yakın ülkeden çok sayıda profesyonel ziyaretçi gelmesi bekleniyor.
     Örme, dokuma kumaşlar, denim, suni deri, iplik, çeşitli aksesuarlar ve yan sanayi ürünlerinin sergileneceği fuar, 13-15 Mart tarihleri arasında düzenlenecek.
    
     Muhabir: Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Texbridge Kumaş ve Aksesuarları Fuarı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER