Toplumun Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesi

Toplumun Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesi -Konya Valisi Aydın Nezih Doğanın eşi Hatice Doğan: -Gönül Elçileri Projesi sayesinde tüm hayatı pencereden görme bir dünya olan ve bir yerlerde yalnızlığa mahkum olmuş yaşlı bir k


KONYA (A.A) - Konya Valisi Aydın Nezih Doğanın eşi Hatice Doğan, Gönül Elçileri Projesi sayesinde tüm hayatı pencereden görme bir dünya olan ve bir yerlerde yalnızlığa mahkum olmuş yaşlı bir kadına, bir anneye ulaşacağız dedi.
     Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın eşi Emine Erdoğan himayesinde başlatılan, Toplumun Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesi, Konyada da başlatıldı.
     Hatice Doğan, Konya Dedeman Otelde yaptığı konuşmada, insanların çevresindeki, yakın arkadaşı, meslektaşı ve akrabalarının yaşadığı olayları duyduktan sonra ne yapacağına karar veremediğini belirterek, bunun gönül elçileri projesiyle mümkün olabileceğini dile getirdi.
     Bu projeyle bir toplumsal farkındalık oluşacağının altını çizen Doğan, şunları kaydetti:
     İnsan olmanın sebebini bu projeyle daha yakından bileceğiz. Biz, engelli dostlarımızın hayata daha umutla, daha sıkı sarılmasına destek olacağız. Bu projede hangi el tutulmak üzere uzatılıyorsa bizler o eli tutan bireyler olacağız. Projeye destek veren insanlar, hayatlarını başka insanların hayatlarına güzellik katmaya adamış kişiler. Gönül Elçileri Projesi sayesinde tüm hayatı pencereden görme bir dünya olan ve bir yerlerde yalnızlığa mahkum olmuş yaşlı bir kadına, bir anneye ulaşacağız.
     Programa, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürekin eşi Fatma Akyürek, Selçuk Üniversitesi (SÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aliye Mavili Aktaş ve engelli milli sporcu Emine Seçkin ile davetliler katıldı.
    
     Muhabir: Ayşe Şensoy / Murat Aslan
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Toplumun Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER