Uluslararası Beypazarı ve Yöresi Festivali başlıyor

Uluslararası Beypazarı ve Yöresi Festivali başlıyor


ANKARA (A.A) - Beypazarında bu yıl 13üncüsü düzenlenecek olan Uluslararası Beypazarı ve Yöresi Festivaline katılacak belediyeler stantlarını kurmaya başladı.
     Beypazarı Belediye Başkanı Cengiz Özalp, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın başlayacak festivale katılacak yabancı ülkelerden konukların ve halk oyunları ekiplerinin de ilçeye gelmeye başladığını söyledi.
     Özalp, Bulgaristan, Ukrayna ve Makedonyanın ekiplerinin ilçeye geldiğini ve diğer yabancı ülkelerinde gelmeye devam ettiklerini belirtti.
     Festival dolayısıyla gerekli tüm önlemlerin alındığını ve Pazar Pazarında Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklar için bir eğlence parkı kurulduğunu belirten Özalp, Yarın da Atatürk Parkında sanatçıların vereceği konser eşliğinde piyango çekilişi yapılacak dedi.
     Özalp, festival süresince Bankalar Caddesi, Milli Egemenlik Caddesi, Demirciler Caddesi, İmaret Meydanının yanı sıra Alaettin Sokak ile çarşı içinin araç trafiğine kapatılacağını ve buralarda açılan stantlarda ürünlerin sergileneceğini ifade etti.
    
     Muhabir: Yaşar Tonbak / Zekeriya Kaya
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Uluslararası Beypazarı ve Yöresi Festivali başlıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER