Uluslararası Zemin Fuarı açılıyor

Uluslararası Zemin Fuarı açılıyor -Gaziantepte 7-10 Mart arasında gerçekleştirilecek fuara, ulusal ve uluslararası 100e yakın firma katılacak -GTO Başkanı Mehmet Aslan: Katılımcı firmalar, ürünlerini sadece Türkiye pazarında de


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Ticaret Odası (GTO) tarafından bu yıl 13üncüsü düzenlenen Uluslararası Zemin Fuarı yarın açılacak.
     GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, yaptığı yazılı açıklamada, Ortadoğu Fuar Merkezinde (OFM) 7-10 Mart arasında gerçekleştirilecek fuara, yerli ve yabancı firmaların yoğun ilgi gösterdiğini belirtti.
     Katılımın beklediklerinin üzerinde olduğunu ifade eden Aslan, fuarda, ulusal ve uluslararası 100e yakın firmanın yeni trend ürünlerini sergileme fırsatı bulacağını vurguladı.
     Üretici, satıcı ve uygulayıcı firmaların ürünlerini, tüketici ve profesyonellerle buluşturacaklarına işaret eden Aslan, firmaların taleplerini karşılamakta zorlandıklarını aktardı.
     Gaziantepin, coğrafi konumu itibarıyla Ortadoğu, Kafkaslar ve Avrupadaki ülkelerle kolaylıkla ticaret yapılabildiğine dikkati çeken Aslan, şunları kaydetti:
     Gaziantep, coğrafi konumu itibarıyla Irak, Lübnan, Ürdün, Suriye, İsrail, İran, Filistin, Suudi Arabistan, Mısır, Kıbrıs, Libya, Azerbaycan, Gürcistan, Türkmenistan, Kazakistan, Kuveyt, Yemen, Birleşik Arap Emirlikleri gibi ülkelere yakındır. Ayrıca Hindistan, Bangladeş, Moldovya, Rusya, Yunanistan, Bulgaristan, Romanya, Ukrayna, Arnavutluk, Makedonya, Kosova, Almanya, Hollanda gibi ülkelerden de kente ulaşım kolaydır. Bu nedenle fuara bu ülkelerden çok yoğun ziyaretçi beklenmektedir.
     Katılımcı firmalar, ürünlerini sadece Türkiye pazarına değil uluslararası alanda da pazarlayıp fuar süresince önemli ticari bağlantılar kurabilecek. Özellikle mart ayının, sektörün iç piyasadaki toplu bağlantılarının yapıldığı dönem olması, 2013te halı ve zemin kaplama malzemelerindeki seçimin bu fuarda yapılacağını gösteriyor. Tüm bunların, Uluslararası Zemin Fuarını, zemin kaplama malzemeleri sektörünün Ortadoğudaki en büyük ticari etkinliği haline getireceğine inanıyorum.
     Başta parke ve yan ürünleri, PVC, linoleum, seramik, granit, mermer, eskitilmiş taş, kompoze taş, halı ve ürünleri, kilim, akrilik, poliüretan, epoxy, kauçuk, yükseltilmiş zemin, zemin kimyasalları, zemin temizlik, bakım, koruma ürün ve gereçlerinin yer alacağı fuara, Büyükşehir Belediyesi her gün saat 10.00dan itibaren saat başı ücretsiz otobüs seferleri düzenleyecek.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek / Ahmet Caner Baysal
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Uluslararası Zemin Fuarı açılıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER