Weld Cup 2013 Kaynakçılık Beceri Yarışması

Weld Cup 2013 Kaynakçılık Beceri Yarışması -Bursalı İbrahim Bal, Türkiye 3. oldu


BURSA (A.A) - İstanbulda düzenlenen Weld Cup 2013 Kaynakçılık Beceri Yarışmasında Bursalı İbrahim Bal Türkiye 3. oldu.
     Gedik Üniversitesi ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortak bir projeyle ülkede kaynak konusunda nitelikli gençlerin yetişmesine katkıda bulunmak ve gençleri bu alanda uzmanlaşmaya teşvik etmek üzere düzenlediği Weld Cup 2013 1. Kaynakçılık Beceri Yarışması sonuçlandı.
     Yarışmaya 3 kategoride katılan Harmancık 75. Yıl Çok Programlı Lisesi Metal Teknolojisi Alanı öğrencileri Tungsten Asal Gaz Kaynağı kategorisinde Türkiye üçüncüsü oldu. Dört kategoride yarışan öğrenciler arasında dereceye girenlerin ödüllerini Gedik Üniversitesi tarafından düzenlenen törende sahiplerini buldu.
     Harmancık 75. Yıl Çok Programlı Lisesi Müdürü Mehmet Ali Kılınç, okulun mesleki eğitim kalitesinin ulusal düzeyde rekabet edilebilir seviyede ve kalitede olduğunu, bu başarının kazanılmasında ekip çalışmasının ve yenilikçi yaklaşımlara açık eğitim anlayışının etkili olduğunu söyledi.
     Kılınç, Bursa genelinde yarışmaya katılan iki okuldan biri olarak Bursanın başarıyla temsil edilmesinden memnuniyet duyduklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Ali Kahrıman / Burak Akay
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber Weld Cup 2013 Kaynakçılık Beceri Yarışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER