Yaz tatilini sokakta geçirmeyelim projesi

Yaz tatilini sokakta geçirmeyelim projesi -Siverekte Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından başlatılan Yaz tatilini sokakta geçirmeyelim projesi kapsamında açılan spor kursları büyük ilgi görüyor (Fotoğra


ŞANLIURFA (A.A) - Siverek Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından başlatılan Yaz tatilini sokakta geçirmeyelim projesi kapsamında açılan spor kursları yoğun ilgi görüyor.
     Proje kapsamında oluşturulan basketbol, voleybol, masa tenisi, futbol, bisiklet, karate ve badbinton spor dallarındaki kurslara 5-18 yaşları arasında 75 kız, 330 erkek olmak üzere toplan 405 kişinin kayıt yaptırdığı belirtildi.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Mehmet Sergi, yaptığı açıklamada, açılan kurslara çocukların ilgisinin büyük olduğunu belirterek, 7 spor dalında açılan kurslarımıza Ağustos ayına kadar kayıtlarımız devam ediyor. Amacımız çocuklarımızın hem tatillerini güzelleştirmek hem de sıcak havalardan arındırmak amacıyla çocuk ve gençlerimizi topluma faydalı bir şekilde kazandırmaya çalışacağız dedi.
    
     Muhabir: Şükrü Dolaş / Eşber Ayaydın
     Yayıncı: Zeynep Yücetaş
<< Önceki Haber Yaz tatilini sokakta geçirmeyelim projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER