Yeni yıla çam keserek değil, fidan

Yeni yıla çam keserek değil, fidan dikerek girelim -Kumluca Orman İşletme Müdürü Fuat Nur: -Vatandaşlarımız yeni yılda fidan diksinler, çevreyi ve doğayı güzelleştirsinler istedik


ANTALYA (A.A) - Kumluca Orman İşletme Müdürlüğü, yeni yıl hediyesi olarak vatandaşlara ücretsiz çam fidanı dağıttı.
     Kumluca Orman İşletme Müdürü Fuat Nur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, insanlarda ağaç sevgisini arttırmak, orman sevgisi oluşturmak ve yeşil bir çevre oluşturmak amacıyla yeni yıl hediyesi olarak vatandaşlara ücretsiz çam fidanı dağıttıklarını söyledi.
     Fidan dağıtımını geçen yıllarda da gerçekleştirdiklerini hatırlatan Nur, her yıl olduğu gibi bu yıl da fidan dağıtım kampanyasının sloganını Yeni yıla çam keserek değil, fidan dikerek girelim olarak belirlediklerini belirtti.
     Orman İşletme Müdürlüğü olarak kendilerinin de ağaçlandırma yaptıklarını ifade eden Nur, Vatandaşlarımız da yeni yılda fidan diksinler, çevreyi ve doğayı güzelleştirsinler istedik. Kendi imkanlarımızla yetiştirdiğimiz fidanları vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtıyoruz. Vatandaşlarımız fidanlara yoğun ilgi gösterdiler. İnşallah kampanyamız çevremizin yeşillenmesi adına güzel bir vesile olur dedi.
     Nur, yeni yıl öncesi vatandaşlara 5 bin adet çam fıstığı fidanı dağıtıldığını bildirdi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Yeni yıla çam keserek değil, fidan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER