Gençlerden Ecdada Mektup yarışması

Gençlerden Ecdada Mektup yarışması -Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünün açtığı yarışmaya Kırşehirden mektup bekleniyor


KIRŞEHİR (A.A) - Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünün, 18 Mart Çanakkale Zaferinin 98inci yıldönümü dolayısıyla başlattığı Gençlerden Ecdada Mektup yarışmasında Kırşehirden de mektup beklendiği bildirildi.
     Kırşehir Gençlik hizmetleri Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığının öncülüğünde düzenlenen yarışmaya, 18 Şubat-8 Mart tarihleri arasında internet üzerinden başvuru yapılabileceği ifade edilerek, Kırşehirli gençlerden de mektup beklendiği ifade edildi.
     Yarışmadaki amacın gençlerin milli ve manevi duygularını canlı tutmak ve tek vatan, tek devlet, tek millet idealini kazanmalarını sağlamak olduğu vurgulanan açıklamada, şu bilgiler verildi:
     Gençlik ve Spor Bakanlığının, Çanakkale Zaferinin 98. yıldönümü kapsamında düzenleyeceği etkinliklerden birisi de Gençlerden Ecdanına Mektup Yarışması olacak. Çanakkale Zaferinin konu alınacağı mektup yarışması ile gençlerimizin milli ve manevi duygularının canlı tutulması hedefleniyor. 18 Şubat-8 Mart 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan yarışmaya 14-29 yaşları arasındaki gençler katılabilecek. Başvurular http://form.gsb.gov.tr/GenclerdenEcdadaMektup adresindeki elektronik form doldurularak gerçekleştirilecek. Yarışma sonuçları www.gsb.gov.tr adresinden ilan edilecek.
    
     Yayıncı: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber Gençlerden Ecdada Mektup yarışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER