1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü -TÜMSİAD Osmaniye Şubesi yönetimi, işçilere kırmızı karanfil dağıttı


OSMANİYE (A.A) - Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Osmaniye Şubesi yönetimi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla, işçilere kırmızı karanfil dağıttı.
     Şube Başkanı Murat Özkardeş, inşaat işçilerini ziyaretinde, AA muhabirin yaptığı açıklamada, 1 Mayısın işçi ve emekçiler tarafından dünya çapında kutlanan, birlik ve dayanışma günü olduğunu söyledi.
     Çalışan, üretken insanın önemli olduğunu ifade eden Özkardeş, "İşçi bayramı adına yakışır, neşe ve sevinç içerisinde kutlanmalı. Tartışma ve gerilimlerden kaçınılmalı" dedi.
     İşçilerin çalışma koşullarının daha da iyileştirilmesini arzuladığını bildiren Özkardeş, şöyle devam etti:
     "Bugün, emeğiyle hayatını kazanan, alın teriyle geçimini temin eden ve milletçe elde ettiğimiz milli gelire büyük katkı sağlayan milyonlarca çalışanımızın gururla idrak ettiği anlamlı bir gün. Bizler, her çalışanın sosyal güvenceden yoksun bırakılmamasını, işçilerin çalıştıkları kuruma, kendi iş yerleri gibi sahip çıkmasını ve işverenlerin çalışanlarını kardeş gibi görmelerini arzuluyoruz. Bu anlamda, TÜMSAD olarak işçilerimizi seviyoruz ve bu nedenle de onlara işçi bayramında yalnız bırakmayarak karanfil dağıtıyor, günlerini kutluyoruz."
     Özkardeş, "Ne iş olsa yaparım" döneminin kapandığını ve vasıflı eleman yetiştirerek işsizliğin önlenebileceğine inandığını da sözlerine ekledi.
     Daha sonra Özkardeş, işçilere karanfil dağıtarak bayramlarını kutladı.
    
     Muhabir: Ümit Kahrıman / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Volkan Kaşik
<< Önceki Haber 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER