10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü -AK Parti Düzce Milletvekili Arslan: Basın, bir nevi devlet ile halk arasındaki köprüdür


DÜZCE (A.A) - Düzce AK Parti Milletvekili Fevai Arslan, 10 Oacak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
     Arslan, mesajında, Düzcede görev yapan yazılı, görsel ve internet medyasında çalışan medya mensuplarının, Düzce gündemini tüm Türkiyeye ulaştırmanın gayreti içerisinde olduklarını bildiklerini belirtti.
     Kamuoyuna bilgi akışını doğru ve tarafsız bir şekilde yapma gayreti içerisinde olan, aynı zamanda kamuoyu da oluşturabilen son derece önemli bu mesleğin mensuplarının ne denli zor şartlar altında çalıştığını bildiklerini vurgulayan Arslan, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     Basın, bir nevi devlet ile halk arasındaki köprüdür. Bu bağın doğruluk üzerine kurularak sağlamlığının arttırılması da yine basın mensuplarımızın görevidir. Mesleğini zor şartlar altında, gece gündüz demeden icra eden kıymetli basın mensubu arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.
    
     Muhabir: Abdulhamid Hoşbaş / Ömer Ürer
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER