10. Kalkınma Planı Çalışmaları

10. Kalkınma Planı Çalışmaları -Kalkınma Bakanlığının 10. Kalkınma Planı Çalışmaları toplantısı, Safranboluda bakanlık bürokratlarının katılımıyla gerçekleştirildi


KARABÜK (A.A) - Kalkınma Bakanlığının 10. Kalkınma Planı Çalışmaları, Safranboluda bakanlık bürokratlarının katılımıyla gerçekleştirildi.
     Toplantı için Safranbolu ilçesine gelen Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Kalkınma Bakanlığı Müsteşarı Kemal Madenoğlu, Bakanlık Müsteşar Yardımcıları İlyas Çelikoğlu, Ahmet Yaman, Cüneyd Düzyol, Bakanlık Genel Müdürleri Latif Tuna, Metin Eker, daire başkanları ve üst düzey yöneticilerle eşleri önce tarihi ve turistik alanları gezdi.
     Safranbolu Asmazlar Konağında, basına kapalı olarak devam eden toplantıyle ilgili bilgi veren Bakan Yardımcısı Ceylan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, masaya yatırdıkları 5 yıllık planın 2014 yılında yürürlüğe gireceğini söyledi.
     Planın, önceliklerini, hedeflerini ve ilkelerini belirlemek üzere bakanlık bünyesinde böyle bir toplantıyı Safranboluda düzenlemekten mutlu olduklarını vurgulayan Caylan, Hükümetimizin 2023 yılı hedeflerini gerçekleştirmek üzere ilk 5 yıllık diliminde hayata geçecek olan 10. Kalkınma Planının temel çerçevesi ve kararları bir anlamda Safranboluda verilmiş olacak diye konuştu.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber 10. Kalkınma Planı Çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER