100 yaşındaki Ramazan Amca, ilk kez

100 yaşındaki Ramazan Amca, ilk kez doğum gününü kutladı -Orhaneli Belediyesi, 100 yaşına giren Ramazan Külahlı için sürpriz doğum günü partisi düzenledi


BURSA (A.A) - Orhaneli ilçesinde belediyenin yaşam merkezinde kalan Ramazan Külahlı, ilk kez 100 yaşında doğum günü partisi heyecanı yaşadı.
     Külahlı, kaldığı Orhaneli Belediyesi Üçüncü Bahar Yaşam Merkezindeki partide, çocukları ve merkezdeki yaşlı arkadaşlarıyla, 100üncü yaşını kutladı.
     Sürpriz kutlamada, 1913 doğumlu olan Külahlı, 100 yıllık ömründe ilk kez doğum günü pastasındaki mumlara üflemenin mutluluğunu yaşadı.
     Külahlıya pastadan ilk dilimi, mutluluğunu paylaşan Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, ikram etti.
     Tatlıoğlu, burada yaptığı açıklamada, her hafta düzenledikleri değişik aktivitelerle yaşlıların, bir araya geldiğini söyledi.
     Bu hafta ise Ramazan Amcanın bir asırlık ömrünün, ilk doğum gününü kutladık diyen Tatlıoğlu, geliştirdikleri projelerle yaşlıların sosyal hayata katılımlarını ve sosyalleşmelerini amaçladıklarını bildirdi.
     Ramazan Külahlı ise Çok kötü günler gördük. Yunan işgali sırasında 6 yaşındaydım. Yunanlılar bir at arabasının arkasına tahta ve çıra doldurup ev ev Orhanelini yaktı. Bizler ormanlara kaçtık. Günlerce meşe palamutlarını yiyerek, karnımızı doyurduk. Çok şükür bugün her şeyimiz var diye konuştu.
    
     Muhabir: Ali Kahrıman / Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber 100 yaşındaki Ramazan Amca, ilk kez Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER