13 haneli köyün yarısının yanması

13 haneli köyün yarısının yanması -Karabük Valisi Küçük: -Yangının çıkış nedeni ne ise bulunacak. Buna birileri sebep olmuşsa tespit edilerek yakalanacaktır


KARABÜK (A.A) - Karabük Valisi İzzettin Küçük, Eskipazar ilçesine bağlı Emiroğlu köyünde bulunan 13 evden 7sinin yanarak kullanılamaz hale gelmesine ilişkin, Yangının çıkış nedeni ne ise bulunacak. Buna birileri sebep olmuşsa tespit edilerek yakalanacaktır dedi.
     Küçük, AA muhabirine yaptığı açıklamada, haberi alır almaz köye gittiğini ve olay yerinde incelemelerde bulunduğunu söyledi.
     Yangının çıkış sebebinin araştırıldığını ifade eden Küçük, Köyde güvenlik güçleri gerekli önemleri aldı. Mağdur ailelerle ilgili çalışma yapılacaktır. Yangının çıkış nedeni ne ise bulunacak. Buna birileri sebep olmuşsa tespit edilerek yakalanacaktır. Şu anda net bir sonuç yok. Köydeki evlerde kimse yaşamıyordu. Bunlar yaz aylarında kullanılan evlerdi. Can kaybı olmaması sevindirici. Köylülerimizin yanında olacağız diye konuştu.
     Emiroğlu köyünde iki gün önce sadece yaz aylarında kullanılan ahşap evlerde aynı anda henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıkmıştı.
     Yangın, Karabük ve Eskipazar Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından müdahale edilerek söndürülmüş ancak evler kullanılamaz hale gelmişti.
    
     Muhabir: Ahmet Özler/Erdinç Aksoy
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber 13 haneli köyün yarısının yanması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER