14 Mart Tıp Bayramı

14 Mart Tıp Bayramı -AK Parti Rize Milletvekili Karal: Hekimlik, hikmetten beslenen, yeryüzündeki en ulvi ve en mukaddes mesleklerden biridir


RİZE (A.A) - AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, hekimliğin, hikmetten beslenen, yeryüzündeki en ulvi ve en mukaddes mesleklerden biri olduğunu belirtti.
     Karal, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, insana ve insan sağlığına hizmet eden hekimliğin erdemli bir meslek olduğunu ifade etti.
     Bilgelik, yüksek ahlak, fedakarlık gibi hasletlerle donatılmış hekimliğin, aynı zamanda hikmetten beslenen yeryüzündeki en ulvi ve en mukaddes mesleklerden biri olduğunu vurgulayan Karal, şunları kaydetti:
     Hastanelerin tek çatı altında toplanması, ilaç fiyatlarında yapılan yeni düzenlemeler, çalışma ücret ve koşullarındaki iyileştirmeler, hekim ve çalışanların sayısındaki artışlar gibi sağlık sisteminin birçok kronik sorunu hükümetimiz döneminde çözüme kavuşturulmuştur. AK Parti olarak temel hedefimiz vatandaşlarımızı en iyi yaşam imkanlarına kavuşturmak, onların sağlık, eğitim ve diğer sosyal hizmetlerinden daha iyi yararlanmasını sağlamaktır. Sağlık hizmetlerine yönelik yatırımların daha da artırılarak sağlık hizmetleri kalitesini yükseltmek ve bütün vatandaşların eşit koşullarda hizmetlerden yararlanmalarını sağlamak hükümetimizin en önemli hedeflerindendir. Bu duygu ve düşüncelerle bilgi, beceri ve emeğiyle insan sağlığına fedakarca hizmet eden tıp camiasının 14 Mart Tıp Bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.
    
     Muhabir: Fikret Delal
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber 14 Mart Tıp Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER