14 Mart Tıp Bayramı

14 Mart Tıp Bayramı -İl Sağlık Müdürü Yılmaz ve beraberindeki heyet Vali Lekesizi ziyaret etti


HATAY (A.A) - Hatay İl Sağlık Müdürü Sabahattin Yılmaz ve beraberindeki heyet 14 Mart Dünya Tıp Bayramı nedeniyle Atatürk Anıtına çelenk bıraktı, daha sonra Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesizi ziyaret etti.
     Lekesiz, ziyarette yaptığı konuşmada, Türkiye Cumhuriyetinin kurulduğu günden beri çağdaş devlet olmanın gerekliliği kapsamında ekonomik, sosyal, kültürel her alanda çok önemli mesafeler kat ettiğini belirtti.
     Ülkedeki gelişmeler arasında en önemlisinin sağlık alanında yapılan reformlar olduğunu ifade eden Lekesiz, günümüzde kamu alanında insan odaklı bir hizmetin olduğunu söyledi.
     İnsanoğlunun yaratılanların en değerlisi ve kıymetlisi olduğunu kaydeden Lekesiz, Her şey onu mutlu edebilmek içindir. Hepimiz ona hizmet etmek için varız. Bu hizmetlerin başında sağlık geliyor. İnsanoğlunun mutluluğu sağlığına bağlıdır. Sağlık alanında gıpta eden değil gıpta edilen ülke konumuna gelmek için çok çalışmamız gerekiyor. Çok büyük fedakarlık, özveri ve çabayla insanlarımıza hizmet eden tüm sağlık çalışanlarımızın bayramını kutluyorum diye konuştu.
     Hatay İl Sağlık Müdürü Yılmaz da sağlık çalışanlarının çok kutsal bir görevi yerine getirdiklerini kaydetti.
     Son yıllarda tıp alanında çok önemli çalışmaların yapıldığını ifade eden Yılmaz, insanlara daha güvenilir, kaliteli dünya standartlarında bir sağlık hizmeti sağlanması için çaba gösterildiğini söyledi.
     Ziyarete, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ömer Akın, Tabipler Odası Başkanı Selim Matkap ve Halk Sağlığı Müdürü Umut Mutlu Tiryaki katıldı.
    
     Muhabir: Emin Sansar
     Yayıncı: İsmihan Özgüven
<< Önceki Haber 14 Mart Tıp Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER