18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferinin 98. yıl dönümü -AK Parti Muğla Milletvekili Özden: Vatanının dört bir yanından, her kesiminden insanının özgürlük ve bağımsızlık arzusu Çanakkalede birlik, beraberlik ve kardeşlik türküsün


MUĞLA (A.A) - AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferinin 98. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Özden, mesajında, 18 Mart 1915 tarihinin Türk milletin milli ve manevi değerleriyle kurduğu köklü medeniyetleriyle geçmişten geleceğe uzanışının tarihi olduğunu belirtti.
     En önemli vazifenin şehitlerin emanetini yücelterek hatıralarına yakışır bir gelecek inşa etmek olduğunu ifade eden Özden, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     Vatanının dört bir yanından, her kesiminden insanının özgürlük ve bağımsızlık arzusu Çanakkalede birlik, beraberlik ve kardeşlik türküsüne dönüşmüştür. 18 Mart Şehitler Günü, millet olarak vatan bildiğimiz topraklar uğruna, canını feda eden aziz şehitlerimizi anmak, onlara olan minnet duygumuzu ifade etmek için bir fırsattır. Bu inançla, Çanakkale Zaferinin yıl dönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Gününde bu toprakları bize mukaddes bir vatan emanet eden tüm şehitlerimizi, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün kahramanlarımızı rahmetle, şükranla anıyorum.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER