18 Mart Şehitleri Anma Günü

18 Mart Şehitleri Anma Günü -Oğuz Ata Derneği tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü dolayısıyla program düzenledi


HATAY (A.A) - Oğuz Ata Derneği tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü dolayısıyla program düzenledi.
     Oğuz Ata Dernek Başkanı Bekir Kılınç, Kültür Merkezinde düzenlenen programda yaptığı konuşmada, Çanakkale Savaşının, utançla yaşamak yerine, onurla ölmeyi tercih edenlerin mücadelesi olduğunu söyledi.
     Çanakkale destanı yazılırken Türkiyenin, bağımsızlığını ve varlığını sürdürebilmek için Çanakkalede genç bir kuşağını feda etmek zorunda kaldığını ifade eden Kılınç, bir üniversite kuşağının, bir münevverler ordusunun, Çanakkalede gözünü kırpmadan şehit olmayı içine sindirdiğini belirtti.
     MHP Hatay İl Başkanı Adnan Aktaş, MHP Merkez İlçe Başkanı Fedai Yücedal, Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Naci Akkaya, MHP Hatay İl Kadın Kolları Başkanı Dilaver Eryılmaz ve vatandaşların katıldığı etkinlikte, minik mehteran takımı gösteri sundu ve Çanakkaleyle ilgili türküler seslendirildi, şiirler okundu.
    
     Muhabir: Halit Demir
     Yayıncı: İsmihan Özgüven
<< Önceki Haber 18 Mart Şehitleri Anma Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER