19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve

19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı -AK Parti Ordu Milletvekili Ünal, mesaj yayımladı


ORDU (A.A) - AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Ünal, mesajında şunları kaydetti:
     "19 Mayıs, Atatürkün Samsunda milleti ile yok olma tehlikesini göze alarak başlattığı ulusal şahlanışın Anadoluda elden ele, gönülden gönüle yayılmasının yıl dönümüdür. 19 Mayıs, Atatürkün gençliğe verdiği önem ve değerin sembolüdür. Her yıl coşkuyla kutladığımız bu bayram, ülkemizin bütünlüğü ve milletimizin birliği noktasında insanımızın, bilhassa gençlerimizin azmine ve kararlılığına işaret etmektedir. Bizler de gençliğimize güveniyor, onların yüzündeki ışıltıda her geçen gün güçlenen ülkemizin geleceğini görüyoruz.
     Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk başta olmak üzere vatanımızın bağımsızlığı ve bütünlüğü adına aziz canlarını veren şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, tüm vatandaşlarımızın, hemşehrilerimin ve gençlerimizin 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını en iyi dileklerimle kutluyor, sevgi ve selamlarımı sunuyorum."
    
     Muhabir: Hayati Akçay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER