19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve

19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı -Tuncelide bir grup, Munzur Çayında rafting yaptı


TUNCELİ (A.A) - Tuncelide bir grup, 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Munzur Çayında rafting yaptı.
     Tunceli Vali Yardımcısı Ali Güldoğan, Emniyet Müdürü Hayati Yılmaz, İl Defterdarı Ömer Faruk Önel, Erzincan Fırat Doğa Sporları Kulübü Derneği Başkanı Gürcan Ekinci ve dernek üyeleri ile bazı vatandaşlar, Dedeağaç mevkisi ile Mavi Köprü arasında rafting yapmanın heyecanını yaşadı.
     Güldoğan, raftingin çok heyecan verici bir spor olduğunu belirterek, Tuncelide bu sporun gelişmesi için çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyledi.
     İl Emniyet Müdürü Yılmaz ise "Halkımız huzur ortamının farkına vardı ve bence bir daha bırakmayacak. Çok güzel, fevkalade bir ortamdayız. Buradan Türkiyenin en ücra köşesindeki insanların bile faydalanması lazım" ifadesini kullandı.
     Tunceli Defterdarı Önel de ilk defa rafting yaptığını dile getirerek, "İnşallah bu etkinliğin devamı gelir. Tunceli, bu şekilde basında yer alırsa daha güzel olacak" dedi.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şefik Kara ise "19 Mayısı en güzel şekilde kutlamak ve böyle güzel doğayı değerlendirmek için rafting etkinliği düzenledik. Çok da anlamlı oldu. İlimiz, bu spor için çok elverişli" diye konuştu.
    
     Muhabir: Haydar Toprakçı / Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER