19 Mayıs kutlamaları

19 Mayıs kutlamaları -Rize Belediye Başkanı Bakırcı, 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde yüzdü


RİZE (A.A) - Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla denize girdi.
     Bakırcı, beraberindeki bir grup dalgıç ve deniz polisi ile birlikte Emniyet Müdürlüğüne ait sosyal tesis önünden denize girdi. Bakırcı ve beraberindekiler, yaklaşık 10 dakika yüzdü. Deniz polisi, tedbir amaçlı Bakırcı ile denize girdi.
     Her yıl 19 Mayısta denize girdiğini belirten Bakırcı, "19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle Rizede deniz sezonunu açıyoruz. Su gayet iyi, kimseyi rahatsız etmeyecek ısıda. Bu yıl gençlerin bizden önce denize girdiklerini gözlemledik" dedi.
     Bakırcı, sahilde denize girilecek alanın pek fazla olmadığını ifade ederek, "Sahilde denize rahat girilebilecek alanlar oluşturmaya çalışıyoruz. Denizi kullanmayan bir il durumundayız. Rize sahilinde denize girmekte artık bir sıkıntı yok" diye konuştu.
     Bakırcı, Rizede bir çok gencin denizle barışık olmadığını, gençlerin yüzme bilmediğini de kaydetti.
    
     Muhabir: Muhittin Sandıkçı / Tuğba Yardımcı Mısır
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber 19 Mayıs kutlamaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER