19 Mayıs kutlamaları

19 Mayıs kutlamaları -Kütahyada şehir turu atan bir grup motosikletli, "Gangnam Style" şarkısı eşliğinde dans gösterisi yaptı


KÜTAHYA (A.A) - Kütahyada, "19 Mayıs Atatürkü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı" kutlamaları kapsamında şehir turu atan motosikletli grup, tur bittikten sonra "Gangnam Style" şarkısı eşliğinde dans etti.
     İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikler, Zafer Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk bırakılması, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.
     Cumhuriyet Caddesinde halk yürüyüşüyle devam eden kutlamalar kapsamında yaklaşık 80 motosikletli ile 30 cip sürücüsünün katıldığı şehir turu yapıldı.
     Motosikletlere binen Vali Kenan Çiftçi ile İl Emniyet Müdürü Kadir Akbıyıkın da özel giysilerle katıldığı tur, başlangıç noktası olan Zafer Meydanında sona erdi.
     Tura katılanlar, Güney Koreli sanatçı Park Jae-Sangın "Gangnam Style" şarkısı eşliğinde dans gösterisi gerçekleştirdi.
     Daha sonra sporcular tarafından portatif futbol, basketbol, tenis, voleybol ve atletizm sahalarında gösteriler sunuldu.
     Halk oyunu gösterisi ve bazı spor branşlarındaki yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona eren etkinliğe, Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Hadi Şengül
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber 19 Mayıs kutlamaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER