19 Mayıs kutlamaları

19 Mayıs kutlamaları -AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından "Bayram Buluşması" etkinliği düzenlendi


MANİSA (A.A) - 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle, AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından "Bayram Buluşması" etkinliği düzenlendi.
     Manisadaki bir kafeteryada düzenlenen etkinliğe katılan AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, ülkenin zenginliğinin ya da büyüklüğünün Merkez Bankasındaki paralar veya insanlarının çok zengin olmasıyla ölçülmeyeceğini, gençliğin ülkenin zenginliği ve büyüklüğü olduğunu söyledi.
     AK Partinin hedefinin, Türkiyeyi, insanların mutlu ve huzurlu yaşadığı lider ülke yapmak olduğunu belirten Tanrıverdi, 10 yıla önemli sorunları çözdüklerini ifade ederek şöyle konuştu:
     "Bu sorunların her biri, gençliğimizin, geleceğimizin önündeki önemli sorunlardı. Çok şükür şimdi eğitim gören gençlerimiz için, görme arzusunda olan gençlerimizi için hiçbir engel kalmadı. Öğrenci kardeşlerimizin daha rahat ortamlarda eğitim görmeleri için yurtlar hazırlandı, burslar veriliyor, krediler veriliyor" dedi.
     Etkinliğe, AK Parti Manisa Milletvekilleri Selçuk Özdağ ve Recai Berber,e AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz, AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Özkan ve partililer katıldı.
    
     Muhabir: Turgay Duyar
     Yayıncı: Serdar Yılmaz
<< Önceki Haber 19 Mayıs kutlamaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER