19. Uluslararası Altın Koza Film Festivaline

19. Uluslararası Altın Koza Film Festivaline doğru -Festivalde bu yıl Yaşam Boyu Onur Ödülleri, oyuncular Ediz Hun ve Perihan Savaş ile yapımcı Abdurrahman Keskinere verilecek


ADANA (A.A) - Adana Büyükşehir Belediyesince bu yıl 19uncusu düzenlenecek Uluslararası Altın Koza Film Festivali kapsamında Yaşam Boyu Onur Ödüllerinin bu yıl Ediz Hun ve Perihan Savaş ile yapımcı Abdurrahman Keskinere verileceği bildirildi.
     Altın Koza Düzenleme Komitesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, festival bu yıl 17-23 Eylül 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
     Festival kapsamında her yıl verilen Yaşam Boyu Onur Ödülleri, bu yıl Türk sinemasının unutulmaz yıldızlarından Ediz Hun ve Perihan Savaş ile yapımcı Abdurrahman Keskinere, 17 Eylül Pazartesi günü yapılacak Açılış ve Onur Ödülleri Töreninde takdim edilecek.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, festival kapsamında Hun, Savaş ve Keskinerin filmlerinden oluşan seçkilerin, izleyiciyle buluşacağını ve sinema yazarı Burçak Evrenin yine bu üç isimle ilgili kitapları kaleme alacağını bildirdi.
    
     -Yarışmalara başvurular devam ediyor-
    
     Öte yandan; festival kapsamındaki Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması ile Ulusal Öğrenci Filmleri Yarışması ve Akdeniz Ülkeleri Kısa Film Yarışmasına başvurular devam ediyor.
     Yarışma yönetmeliklerine, başvuru formlarına ve festivalle ilgili diğer bilgilere www.altinkozafestivali.org.tr adresinden ulaşılabiliyor.
    
     Muhabir: Anıl Bağrık/Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber 19. Uluslararası Altın Koza Film Festivaline Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER