2. Antalya Kitap Fuarı

2. Antalya Kitap Fuarı -ATSO Başkanı Budak: -Alanında marka olmuş TÜYAP Kitap Fuarının gelecekte uluslararası nitelik kazanmasını, yabancı yayınevleri ve yazarların da katılımıyla turizme direkt olarak da katkı sağlamasını arzu


ANTALYA (A.A) - Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Osman Budak, Alanında marka olmuş TÜYAP Kitap Fuarının gelecekte uluslararası nitelik kazanmasını, yabancı yayınevleri ve yazarların da katılımıyla turizme direkt olarak da katkı sağlamasını arzu ediyoruz dedi.
     ATSO Başkanı Budak, yaptığı yazılı açıklamada, TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile Antalya Valiliği, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Ticaret ve Sanayi Odasının katkılarıyla düzenlenen 2. Antalya Kitap Fuarının 13-17 Şubatta yapılacağını hatırlattı.
     Fuarın, Antalyanın kültür ve sanata dayalı kalkınmasının önemli yapı taşlarından olduğuna değinen Budak, hedeflerinin Antalyanın kültür başkenti olması, turizm ve ticaretin de buna bağlı gelişmesi olduğunu kaydetti. Fuarın çocuklara kitabı ve okumayı sevdiren bir ortam olduğunu belirten Budak, aileleri çocuklarıyla fuarı ziyaret etmeye çağırdı.
     Budak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Alanında marka olmuş TÜYAP Kitap Fuarının gelecekte uluslararası nitelik kazanmasını, yabancı yayınevleri ve yazarların da katılımıyla turizme direkt olarak da katkı sağlamasını arzu ediyoruz. Ancak bu nitelikle bir kitap fuarına erişmemiz için büyük bir kongre veya kültür merkezine ihtiyacımız bulunmaktadır. Antalya halkının bu tür etkinliklere sahip çıkması bu ihtiyaçlarımızın karşılanmasının da yolunu açacaktır.
    
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber 2. Antalya Kitap Fuarı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER