2013 Akdeniz Oyunlarına doğru

2013 Akdeniz Oyunlarına doğru -Mersinde yapımına başlanan stadın inşaat alanı 24 saat internet üzerinden izlenebilecek


MERSİN (A.A) - Mersinde yapılacak 2013 Akdeniz Oyunları kapsamında inşasına başlanan stadın çalışmalarının internet üzerinden 24 saat canlı olarak izlenebileceği bildirildi.
     Uzunlar İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Numan Uzun, yaptığı yazılı açıklamada, TOKİ tarafından ihalesi gerçekleştirilen 25 bin kişilik Mersin Yenişehir Stadının yapımının sürdüğünü belirtti.
     Türk Telekom Arena Stadının inşaatında ortaklar arasında yer aldıklarını hatırlatan Uzun, şunları kaydetti:
     Bilgi ve birikimimizi Türk Telekom Arenada gösterdik. Şu anda 2013 Akdeniz Oyunlarının açılış ve kapanış törenlerinin de gerçekleştirileceği Mersin Yenişehir Stadını yapıyoruz. Bir yıl gibi kısa sürede tamamlanacak stadın inşaatının tüm aşamasında başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel ve yöneticilerimiz her zaman destek oluyor. Biz de taahhüt edilen sürede bu stadı olimpiyatlara yetiştireceğiz.
     Öte yandan stadın yapımı ile ilgili tüm bilgiler Türk Telekom Arenanın yapımında da olduğu gibi, www.mersinolimpiyatstadi.com adresinden takip edilebilecek. Sitede ayrıca, inşaat alanı kısa bir süre sonra kameralar aracılığı ile 24 saat canlı olarak izlenebilecek.
     (VEG-ÖMY-JM)
<< Önceki Haber 2013 Akdeniz Oyunlarına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER