22 Mart Dünya Su Günü

22 Mart Dünya Su Günü -SASKİ Genel Müdürü Keleş: -SASKİ yönetimi olarak suya hizmet etmenin bütün canlılara hizmet etmek olduğunu biliyoruz


SAKARYA (A.A) - 22 Mart Dünya Su Günü, Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Özel Doğa Koleji ve Şehit Abdullah Ömür İlköğretim Okulunun ortaklaşa düzenlediği programla kutlandı.
     Adapazarı Kültür Merkezindeki (AKM) programda konuşan SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, her yıl düzenledikleri programlarla daha güzel, duygulu ve etkin şekilde suyun önemini ortaya koymaya çalıştıklarını söyledi.
     Keleş, her 8 saniyede su hastalıklardan bir çocuğun öldüğünü, hastalıkların yüzde 80inin sudan kaynaklandığı bir dünyada yaşandığını ifade etti.
    
     -Suya hizmet-
    
     SASKİ yönetimi olarak suya hizmet etmenin bütün canlılara hizmet etmek olduğunu biliyoruz diyen Keleş, Bu düşünce ve bilinçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dünya Su Günü programlarına katılmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim şeklinde konuştu.
     Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Fevzi Kılıç, İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı ve Keleş, programın sonunda Dünya Su Günü kapsamında okullarda düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediye dağıttı.
    
     Muhabir: Uğur Subaşı
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber 22 Mart Dünya Su Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER