24 Temmuz Basın Bayramı

24 Temmuz Basın Bayramı -Edirne Basın Yayın ve Enformasyon Müdürü Dişlioğlu: -Köklü, güçlü ve çok sesliliği ilke edinmiş bir yerel basına sahip olmak, Edirneye ve Edirne halkına her anlamda büyük katkılar sağlamaktadır


EDİRNE (A.A) - Edirne Basın Yayın ve Enformasyon Müdürü Fikret Dişlioğlu, köklü, güçlü ve çok sesliliği ilke edinmiş bir yerel basına sahip olmanın, Edirneye ve Edirne halkına her anlamda büyük katkılar sağladığını bildirdi.
     Dişlioğlu, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, toplumun bilgilendirilmesi, demokrasi bilincinin gelişmesi ve çok sesliliğin toplumsal kültür hale gelmesinde basının önemli bir işlevi yerine getirdiğini belirtti. Dişlioğlu, Yerel basınımızın, ilimize kattığı değerin her geçen gün artarak devam edeceğine inancım tamdır ifadelerini kullanarak, şu görüşleri paylaştı:
     Basın Meslek ilkelerine uygun, kişi hak ve hürriyetlerine saygılı, tarafsız ve objektif bir yayıncılık anlayışı ile görev ve sorumlulukların bilinci içinde çalışmalarını sürdüren gazeteci arkadaşlarımızın bu tutumu, toplumun basına duyduğu güveni artıracak, aynı zamanda kamuoyunun yanlış bilgilendirilmesinin de önüne geçecektir. Köklü, güçlü ve çok sesliliği ilke edinmiş bir yerel basına sahip olmak, Edirneye ve Edirne halkına her anlamda büyük katkılar sağlamaktadır. Yerel basınımızın, ilimize kattığı değerin her geçen gün artarak devam edeceğine inancım tamdır.
     Dişlioğlu, basın mensuplarının bayramını da kutladı.
    
     Muhabir: Salih Baran
     Yayıncı: Neşat Ergül
<< Önceki Haber 24 Temmuz Basın Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER