24 Temmuz Basın Bayramı

24 Temmuz Basın Bayramı -Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güler: -Farklı görüşlerin seslendirilmesine imkan sağlayan basın, toplumsal sorunları dile getirerek çok önemli bir görevi yerine getirmektedir


EDİRNE (A.A) - Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Güler, farklı görüşlerin seslendirilmesine imkan sağlayan basının, toplumsal sorunları dile getirerek çok önemli bir görevi yerine getirdiğini belirtti.
     Güler, yaptığı açıklamada, basın mensuplarının görevlerini başarıyla ve büyük bir özveriyle sürdürdüklerini bildirdi. Basının milletin ortak sesi olduğunu, toplumsal sorunları dile getirerek çok önemli bir görev yaptığını ifade eden Güler, şunları kaydetti:
     Farklı görüşlerin seslendirilmesine imkan sağlayan basın, toplumsal sorunları dile getirerek çok önemli bir görevi yerine getirmektedir. Bir milleti aydınlatma ve uyarmada, bir millete muhtaç olduğu fikri gıdayı vermekte, özet olarak bir milletin mutluluk hedefi olan müşterek istikamette yürümesini teminde basın, başlı başına bir güç, bir okul, bir öncüdür. Bu duygu ve düşüncelerle, kamuoyunu aydınlatan, bilgilendiren, her koşulda sorumluluk duygusu ile hareket ederek toplumun haber alma ihtiyacını karşılayan, mesleğini başarı ve büyük bir özveri ile sürdüren tüm basın çalışanlarımızın basın bayramını kutlarız.
    
     Muhabir: Hakan Şahin
     Yayıncı: Neşat Ergül
<< Önceki Haber 24 Temmuz Basın Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER