29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı -Çelikhan Belediye Başkanı Mehmet Bora: -Kurtuluş savaşı, ulusumuzun var olma savaşı, Cumhuriyet ise yeniden dirilişin simgesidir


ADIYAMAN (A.A) - Çelikhan Belediye Başkanı Mehmet Bora, Kurtuluş savaşı, ulusumuzun var olma savaşı, Cumhuriyet ise yeniden dirilişin simgesidir dedi.
     Belediye Başkanı Bora, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bora, mesajında şunları kaydetti:
     Bağımsızlık uğruna canlarını feda eden şehitler, Türk milletinin kalbinde sonsuza dek yaşayacak. Mustafa Kemal Atatürkün çevresinde Türk milletinin kenetlenmesiyle yürütülen Kurtuluş Savaşının zaferle sonuçlanması ve ardından Cumhuriyetin kurulması tarihin ender kaydettiği bir başarıdır.
     Kurtuluş savaşı, ulusumuzun var olma savaşı, Cumhuriyet ise yeniden dirilişin simgesidir. Büyük Türk Milletinin kanı, canı ve sonsuz emekleriyle kurulan Cumhuriyetimizi, tüm değerleriyle sonsuza değin yaşatmak hepimizin vazgeçilmez, ortak sorumluluğudur. Her 29 Ekimde yenilenen azim, kararlılık ve enerjimizle, Cumhuriyetin yıl dönümünde, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyor, tüm hemşehrilerimin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.
    
     Muhabir: Mustafa Aloğlu
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER