29 yıllık limonatacı

29 yıllık limonatacı -Bigada bulunan Kaynanalar Parkının işletmecisi Hasan Çakır, müşterilerine 29 yıldır limonata yapıyor


ÇANAKKALE (A.A) - Bigada bulunan Kaynanalar Parkının işletmecisi Hasan Çakır, müşterilerine 29 yıldır aynı lezzette limonata yapıyor.
     Hasan Çakır (59), AA muhabirine yaptığı açıklamada, asitli değil doğal içecek tercih eden müşterilerine yıllardır limonata yaptıklarını söyledi.
     Hazırladıkları içeceğin doğal limon, su ve şekerden oluştuğunu belirten Çakır, Adından da anlaşılacağı gibi mekanımıza gelen bayanlar orta yaş üzeri. Kaynanalar ismi de bu nedenle konuldu. Genellikle öğleden sonraları bayanlar günlerini bu mekanda yaparlar. Tercihleri de her zaman limonatadan yanadır dedi.
     Parkta günlük 20 litre limonata tüketildiğini belirten Çakır, eskiden düzenlenen panayır zamanı bu tüketimin 3 günde 750 litreye çıktığını kaydetti.
     Limonata yapmayı 11 yaşında eniştesi Ahmet Emirden öğrendiğini ve kendi çocuklarına da öğrettiğini anlatan Çakır, 29 yıldır aynı lezzetteki limonatayı müşterilerine sunmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti.
    
     Muhabir : Çanakkale / Burak Akay
     Yayıncı : Zafer Akpınar
<< Önceki Haber 29 yıllık limonatacı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER