30 Ağustos Zafer Bayramı

30 Ağustos Zafer Bayramı


TOKAT (A.A) - Niksar Belediye Başkanı Duran Yadigar ile AK Parti Niksar İlçe Başkanı Abdullah Yıldız, 30 Ağustos Zafer Bayramının 90. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
     Yadigar, mesajında, Türk tarihinin dönüm noktasında kazanılan ve Türkiye Cumhuriyetinin temellerini sağlamlaştıran büyük zaferin 90. yılını kutlamanın sevincini yaşadıklarını belirtti.
     Başkan Yadigar, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ve Başkomutanı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Onun silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşının tüm kahramanlarını, mukaddes vatanımız için canı pahasına görev yapan şehitlerimizi, gazilerimizi ve günümüzde terör eylemlerinde şehit olan güvenlik güçleri mensuplarımızı ve hayatlarını yitiren vatandaşlarımızı saygı, rahmet ve minnetle anıyorum İfadelerini kullandı.
     AK Parti Niksar İlçe Başkanı Abdullah Yıldız da mesajında, birlik ve beraberliğin, bağımsızlığın tüm dünyaya ilan edildiği büyük zaferin 90. yıl dönümü olduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti:
     30 Ağustos Zafer Bayramı milletimiz için onur ve gurur günüdür. Vatandaşlarımız bugünü kutlamanın mutluluğunu yaşarken, vatanımız için canını seve seve veren tüm şehitlerimizi bir kez daha yad ediyor. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milletimiz ve ordumuz, yokluklar içerisinde büyük zaferlere imza atmışlardır. Bu zafer birlik ve beraberlik içerisinde bir inanç zaferidir. Aziz vatanımız için, vatandaşlarımızın huzuru, güvenliği ve esenliği için gözünü kırpmadan şehit ve gazi olan kahramanlarımızın emanetlerine kararlılıkla sahip çıkacağız. Tüm şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyorum.
    
     Muhabir: Recep Bilek
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber 30 Ağustos Zafer Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER