30 Ağustos Zafer Bayramı

30 Ağustos Zafer Bayramı -Espiye Belediye Başkanı Karadere: -30 Ağustos Zaferi, Türk milletinin gücüne inanması durumunda önünde hiç bir engelin duramayacağının göstergesidir


GİRESUN (A.A) - Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere, 30 Ağustos Zaferinin Türk Milletinin gücüne inanması durumunda önünde hiç bir engelin duramayacağının göstergesi olduğunu bildirdi.
     Karadere, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
     Karadere, mesajında şunları kaydetti:
     Türk milleti ve Türk ordusunun, 30 Ağustos Zaferi ile her karışı şehit kanlarıyla sulanmış bin yıllık vatanı parçalamak isteyenlere hak ettikleri cevabı en iyi şekilde vermiştir. Başkomutan Atatürk liderliğinde 30 Ağustos 1922de kazanılan bu zafer, Anadolunun ebedi Türk yurdu olmasını sağlamıştır. Yeni Türk Devletinin kuruluşunu müjdeleyen 30 Ağustos Zaferi, Türk milletinin gücüne inanması durumunda önünde hiç bir engelin duramayacağının göstergesidir. Milletimizin ebediyen bağımsızlığını sürdürmesi için bu toprakları kanlarıyla sulayan vatan evlatlarına layık olmanın inancı ve gayreti ile milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, şehitlerimizi rahmetle anıyorum.
    
     Muhabir: Fikret Bıyık / Veysel Kara
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber 30 Ağustos Zafer Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER