4 kişiyi öldürdüğü öne sürülen sanık

4 kişiyi öldürdüğü öne sürülen sanık -Adli Tıp Kurumu, Konya ve Afyonkarahisarda 2si kadın 4 kişiyi öldürdüğü iddia edilen sanığın, cezai sorumluluğunun tam olduğuna karar verdi


KONYA (A.A) - Adli Tıp Kurumu, Konya ve Afyonkarahisarda 2si kadın 4 kişiyi öldürdüğü öne sürülen sanığın, cezai sorumluluğunun tam olduğuna karar verdi.
     Dördüncü Adli Tıp İhtisas Kurulunun raporunda, sanık Erhan Gnin (31), yapılan kontroller sonucu cezai sorumluluğunu ortadan kaldıracak veya azaltacak mahiyet ve derecede herhangi bir akıl hastalığıyla, zeka geriliğinin saptanmadığı belirtildi.
     Raporda, adli dosya tetkikinde sanığın suçu işlediği sırada fiilin hukuki anlam ve sonuçlarını idrak etme, bu fiil ile ilgili davranışlarını yönlendirme yeteneğini ortadan kaldıracak boyutta bir akli arızanın içinde olduğuna delalet edecek herhangi bir tıbbi bulgu ve belgeye rastlanmadığı ifade edildi.
     Sanığın, işlediği suça karşı cezai sorumluluğunun tam olduğuna karar verildi.
    
     -Olayın geçmişi-
    
     Akşehirde Azerbaycan uyruklu Hacer Rahimovayı (40), ilçeye bağlı Gölçayır beldesinde çiftçi Yakup Okumuşu (58), Sultandağına bağlı Çamözü beldesinde Türkan Sargutu (65) ve ilçeye bağlı Kırca beldesi yakınlarında Gökhan Keseri öldürdüğü öne sürülen Erhan G, geçen yıl 25 Ağustosta Akşehirde yakalanmıştı.
     Öldürdüğü kişilerin parasını ve değerli eşyalarını alan Erhan Gnin itirafı sonrası, hakkında beyin kanamasına bağlı normal ölüm raporu verilen Rahimovanın öldürüldüğü ortaya çıkmıştı.
    
     Muhabir: Bayram Uygun / Metin Bolat
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber 4 kişiyi öldürdüğü öne sürülen sanık Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER