4 Mevsim Kocaeli 8. Ulusal Fotoğraf

4 Mevsim Kocaeli 8. Ulusal Fotoğraf Yarışması -Kocaeli Büyükşehir Belediyesince düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi -Yarışmada Köprüden Geçenler rumuzlu fotoğrafıyla birinci olan İsa Cıdaya ödülün


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesince düzenlenen 4 Mevsim Kocaeli 8. Ulusal Fotoğraf Yarışmasında dereceye girenlere ödülleri, törenle verildi.
     İzmit NCITY alışveriş merkezinin sergi salonunda düzenlenen törene Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Davut Kavranoğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Sözen ve Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile çok sayıda fotoğrafsever katıldı.
     Yarışmada Köprüden Geçenler rumuzlu fotoğrafıyla birinci olan İsa Cıdaya ödülünü Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Davut Kavranoğlu verdi. Yarışmaya İsimsiz rumuzlu fotoğrafıyla katılarak ikincilik kazanan İstanbuldan Devrim Özgün Ünlü ise ödülünü, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu verdi.
     Kocaeliden Yürüyüş rumuzlu fotoğrafıyla Hasan Zer, üçüncülük ödülü kazandı. Büyükşehir özel ödülü Okul Bahçesi rumuzlu fotoğrafıyla Kocaeliden Arzu İbranoğluna, jüri özel ödülü ise Kocaeliden Bisikletçiler rumuzlu fotoğrafıyla Erkan Üskana verildi.
     Mansiyon ödüllerinin sahipleri ise Kocaeliden Murat İbranoğlu, İlyas Akbulut ve Sare Kural oldu.
     Yarışmaya katılan bin 819 fotoğraf, Servet Sezgin, Oktay Çolak, Cengiz Akduman, Cengizhan Günesen ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Ömer Polattan oluşan seçici kurul tarafından değerlendirildi.
     Seçici kurul, 42 eseri de sergilemeye değer buldu.
     Yarışmanın birincisine 5 bin, ikincisine 3 bin, üçüncüsüne 2 bin lira, büyükşehir özel ödülü sahibine bin, jüri özel ödülü sahibine 750, mansiyon sahiplerine ise 500 lira verildi.
     Ödül töreni sonrasında bakan yardımcısı Kavranoğlu, Karaosmanoğlu ve diğer davetliler fotoğraf sergisini gezdi.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber 4 Mevsim Kocaeli 8. Ulusal Fotoğraf Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER