7. Uluslararası Serdivan Yamaç Paraşütü Festivali

7. Uluslararası Serdivan Yamaç Paraşütü Festivali -Festivalin son gününde Türk ve İranlı iki pilot, Güçlü Türkiyenin Güçlü Ajansı yazılı AA flamasıyla uçtu


SAKARYA (A.A) - 7. Uluslararası Serdivan Yamaç Paraşütü Festivalinin son gününde Türk ve İranlı iki pilot, Güçlü Türkiyenin Güçlü Ajansı yazılı Anadolu Ajansı (AA) flamasıyla uçtu.
     Serdivan Belediyesinin desteğiyle 400 rakımlı Kırantepede bu yıl 7ncisi düzenlenen festivale Amerika, İran, İngiltere, İspanya, Romanya ve Türkiyeden 60a yakın paraşütçü katıldı.
     Çeşitli konserler ve uçuş gösterilerinin yer aldığı festivalde, kurayla belirlenen ziyaretçiler de uçuş heyecanı yaşadı.
     Festivalin son gününde Türk pilot Ramazan Emre Parıldı ve İranlı pilot Ferhat Mokari, Güçlü Türkiyenin Güçlü Ajansı yazılı AA flamasıyla uçtu.
    
     -Böyle bir uçuş alanı hiçbir yerde bulunmaz-
    
     Festival koordinatörü Muhammet Şirali, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 4 gün süren etkinlik boyunca çeşitli yarışmalar düzenlediklerini söyledi.
     Şirali, Ankara ve İstanbul arasında yer alan Kırantepenin uçmaya son derece elverişli olduğuna dikkati çekerek, Böyle bir uçuş alanı hiçbir yerde bulunmaz. Burada saatlerce havada kalabiliyorsunuz, aynı zamanda istediğiniz zaman aşağı inebiliyorsunuz. Şehrin de güzelliği var. Balkona çıktığınız zaman tepenizde uçan insanları görebiliyorsunuz diye konuştu.
    
     Muhabir: Uğur Subaşı / Çağrı Turgut
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber 7. Uluslararası Serdivan Yamaç Paraşütü Festivali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER