Altınordu sezon açılışı yaptı

Altınordu sezon açılışı yaptı


İZMİR (A.A) - TFF 3. Lig ekibi Altınordu, Alsancak Stadında yeni sezon açılışını gerçekleştirdi.
     Cumhuriyet ile yaşıt olan kulüp, Alsancak Stadında saat 19.23te başlatılan törenle yeni sezona merhaba dedi.
     Atiye ve Suat Ateşdağlının sahne aldığı gecede taraftarlar, ünlü mankenlerin forma defilesini izlerken, yıllar sonra ilk kez sahaya çıkan şöhretler karması ise taraftarlara nostaljik bir gece yaşattı. Açılış için tarihi stat, 54 metrekarelik 4 adet dev Altınordu forması, bayraklar, balonlar ve konfetilerle süslendi.
     Törende ikişer adet LCD TV, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve elektrikli küçük ev aletleri kurayla izleyicilere dağıtıldı.
     Eski başkan İlyas Gönen, Bir kahvenin 40 yıl hatırı vardır diyerek tribünde kahve dağıtırken, Belçikada yaşayan müzisyen Hüseyin Ergöçmez tarafından bestelenen Altınordu Marşı, taraftara tanıtıldı.
     Altınordu AŞ Başkanı Seyit Mehmet Özkan, açılışta yaptığı konuşmada Kimseye şampiyonluk sözü vermiyorum.Asla popülist olmayacağız. Ama Altınordu formasını üzerine ant içiyoruz ki bu kulübü sağlam temeller üzerinde yükselen bir değer yapacağız dedi.
     Özkan, Şöhretler Karması maçında forma giyen eski futbolculara günün anısına özel yaptırılan Altınordu kravatları takdim etti.
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Bahri Okumuş
<< Önceki Haber Altınordu sezon açılışı yaptı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER