8 Mart Dünya Kadınlar Gününe doğru

8 Mart Dünya Kadınlar Gününe doğru


MERSİN (A.A) - 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, Taşucu Belediyesi, Silifke Engelliler Derneğiyle birlikte Kadınlar Gününe özel kutlama düzenleyecek.
     Taşucu Belediye Başkanı Yaşar Açıkbaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, kadınların, aile kurumunun temel taşı olduğunu söyledi.
     Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliğe tüm vatandaşları davet eden Açıkbaş, Değerlerimizin temsilcisi, taşıyıcısı ve koruyucusu istiklal mücadelemizin kahramanları olan kadınlarımız, bir anne, bir eş ve hayatın bütün alanlarında etkin birey olarak saygın bir yerdedir dedi.
     Kadınların, annelik duygusunun ve ailesini ayakta tutma cabasının her türlü övgüye layık olduğunu ifade eden Açıkgöz, Ne mutlu bize ki milletçe, tarih boyunca her zaman kadınları baş tacı eden, onlara büyük değer veren bir medeniyetin mirasçılarıyız. Kadının; kültürel, ekonomik ve siyasi hayatta hak ettikleri yeri aldığı, toplumumuzda daha iyiye daha güzele en hızlı ve emin adımlarla ilerliyoruz. Bütün kadınların Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum diye konuştu.
     Programın, 8 Mart Cuma günü, Taşucu Atatürk Kültür Merkezinde saat 14.00te başlayacağı bildirildi.
    
     Muhabir: Tahsin Çelik / Basir Gülüm
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER