8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü -AK Parti Rize Milletvekili Karal: Toplumsal yaşamın her alanında kadına verilecek yer ve değerle ülkenin kalkınması daha çabuk sağlanacak


RİZE (A.A) - AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, toplumsal yaşamın her alanında kadına verilecek yer ve değerle ülkenin kalkınmasının daha çabuk sağlanacağını belirtti.
     Karal, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün tüm dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemlerini ve isteklerini dile getirdikleri, birlik ve beraberlik günü olarak kutlandığını ifade etti.
     Toplumların arka planında aileyi huzurlu bir şekilde idare etmesini bilen, her alanda büyük başarılar elde etmiş ve bu başarıları bugün de devam ettiren kadınların olduğunu belirten Karal, şunları kaydetti:
     Kadınlarımız aile kurumunun direğidir. Biz örf ve geleneklerimizle kadına tahtının yanında yer gösteren bir milletin ve cennet anaların ayakları altındadır diye buyuran yüce bir inancın fertleri olarak geleceğimizin şekillenişinin mimarları olmasını savunuyor ve istiyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle yaşamımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, ailenin ve toplumun temel taşı olan fedakar kadınlarımızın dünya kadınlar gününü kutluyor, saygılarımı sunuyorum.
    
     Muhabir: Fikret Delal
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER