8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü -AK Parti Konyaaltı İlçe Kadın Kolları Teşkilatı tarafından dayanışma ve kaynaşma yemeği düzenlendi


ANTALYA (A.A) - AK Parti Konyaaltı İlçe Kadın Kolları Teşkilatı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla dayanışma ve kaynaşma yemeği düzenlendi.
     Öğretmenevinde gerçekleştirilen yemeğe, AK Parti Konyaaltı İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Erdinç İstek, AK Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Osman Ali Eçiş ve çok sayıda parti üyesi katıldı.
     AK Parti Konyaaltı İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Erdinç İstek, yaptığı konuşmada, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün, kadın olmanın anlamını kavrayabilmek, kadınların karşılaştığı sorun ve sıkıntıları ele alıp değerlendirmek ve bunlara çözüm aramak için iyi bir fırsat olduğunu söyledi. Spor, edebiyat, bilim, sanat, siyaset ve çalışma hayatının her alanında, kadınların başarılarına şahit olduklarını ifade eden İstek, kadınların ekonomik, siyasi ve sosyal hayatın içinde hak ettikleri yerlere gelebilmeleri için herkese sorumluluk düştüğünü kaydetti.
     Kadınların hayatın her alanında daha fazla hak ve yetkiye sahip olmalarının vazgeçilmez bir gereklilik olduğunu vurgulayan İstek, Kadına karşı cinsel istismarın ve şiddetin önlenmesine kadınların da en az erkekler kadar çalışma hayatında ve siyasette görev almasını önem veriyoruz. AK Parti olarak bütün çabamız geleceğin Türkiyesinde kadınlarımızın bugün olduklarından çok daha etkin çok daha mutlu olmaları içindir dedi.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER