82. İEF hazırlıkları başladı

82. İEF hazırlıkları başladı -İZFAŞ yönetimi, hazırlık çalışmaları kapsamında Ankarada büyükelçi ve ataşeleri ziyaret etti


İZMİR (A.A) - Gelecek yıl 82ncisi düzenlenecek İzmir Enternasyonal Fuarının (İEF) hazırlık çalışmalarına başlandı.
     İZFAŞtan yapılan yazılı açıklamaya göre, 29 Ağustos-8 Eylül 2013 tarihleri arasında düzenlenecek 82. İzmir Enternasyonal Fuarına partner ülke ve ticari katılım için Ankaradaki büyükelçilikler, ticari ateşeler ve konsoloslar ziyaret edildi.
     İZFAŞ Genel Müdürü Vekili Mehmet Şakir Örs, İEF ile düzenledikleri ihtisas fuarlarına daha fazla yabancı konuğun katılması amacıyla büyükelçileri, ticari ataşeleri ve konsolosları ziyaret ettiklerini belirtti.
     Yaptıkları görüşmelerin olumlu geçtiğini ifade eden Örs, şunları kaydetti:
     81. İEFye toplu katılım yapan Latin Amerika ülkelerinden Arjantin, önümüzdeki fuarda tek başına stand açacak. Lüksemburg bu yıl da fuarımızda etkin biçimde yer alacak. Sri Lanka Büyükelçisi Bharathi Davina Wijeratne ile yaptığımız görüşmede ise büyükelçi 82. İEFye partner ülke olarak katılmak istediklerini dile getirdi. Tüm bu olumlu gelişmeler bizi heyecanlandırıyor ve mutlu ediyor. Önümüzdeki fuarlara katılımların daha da artmasını ve fuarlarımızın çok yönlü güçlenmesini arzu ediyoruz.
     Örs, Ekvatorun Ankara Büyükelçisi Augusto Alejandro Saa Corrierenin ev sahipliğinde Latin Amerika ülkelerinin Ankaradaki diplomatik temsilcileri ile de toplantı gerçekleştirdiklerini ifade etti.
    
     Muhabir: Ali Rıza Karasu / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Zülal Eser
<< Önceki Haber 82. İEF hazırlıkları başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER