9. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık

9. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarına doğru -Denizlide 20 Şubatta açılacak fuara 347 firma katılacak


DENİZLİ (A.A) - Bu yıl dokuzuncusu gerçekleştirilecek Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı, 20 Şubatta açılacak.
     Denizlide düzenlenen 9. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde Vali Yardımcısı Mehmet Çınar, Belediye Başkan Yardımcısı Nilgün Ök, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sezgin Kutlu, Ziraat Odası Başkanı Hamdi Gemici, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Veteriner Hekimler Odası Başkanı Mehmet Ali Uzakgider, Hay-Koop Başkanı Mehmet Varol, Orion Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tanın katılımıyla düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.
     Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kutlu, düzenlenen fuarın, ziyaretçilerin yeni teknolojilerle tanışması, yeni bilgiler edinmesini sağlayarak tarımın gelişmesine katkı sunduğunu ifade etti.
     Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarında bu yıl 347 firmanın stant açacağını belirten Kutlu, Her yıl katılımcı ve ziyaretçi sayısı artan fuarı, bu yıl 130 bin kişinin ziyaret etmesini bekliyoruz dedi.
     Orion Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tan da Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarının sektörün ve bölgenin lideri olma özelliğini bu yıl da sürdüreceğini, Egenin yanı sıra diğer bölgelerden de firmaların katılacağını dile getirerek, geçen yıl 119 bin ziyaretçiyi ağırlayan fuarın, bu yıl en az 130 bin sektör mensubu tarafından ziyaret edilmesinin öngörüldüğünü bildirdi.
    
     -Yarışmalara da sahne olacak-
    
     Fuarın çiftçilerle ilgili yarışmalara da ev sahipliği yapacağını belirterek, 2013 yılı Kadın Çiftçiler Yarışıyor adlı bilgi ve proje yarışmasının bu yıl 9. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı bünyesinde gerçekleştirileceğini, ayrıca Bileğine Kuvvet Çiftçim sloganıyla bilek güreşi turnuvası düzenleneceğini kaydetti.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber 9. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER