AAdan Ayın Fotoğrafı ve Video Haber

AAdan Ayın Fotoğrafı ve Video Haber Oylaması -GENDAYDER Başkanı Cebeci: Yer alan fotoğraf ve videolar bir gazetecilik başarısıdır


KOCAELİ (A.A) - Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (GENDAYDER) Başkanı Emine Cebeci, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği Ayın Fotoğrafı ve Video Haber Oylamasına ilişkin, Yer alan fotoğraf ve videolar bir gazetecilik başarısıdır dedi.
     Dernek merkezinde AAnın Ayın Fotoğrafı ve Video Haber Oylamasına katılan Cebeci, Çanakkalede Şimşekli Gece başlıklı fotoğraf ile Ödüllü Hurdacı başlıklı video haberi beğendi.
     Cebeci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, AAnın Anadolunun sesini dünyaya duyurmak için çalışmalar yaptığı ifade ederek, AAnın güvenilir bir haber ajansı olduğunu söyledi.
     AAnın yaptığı haberlerden mutluyuz, en azından ciddi olayları görebiliyoruz diyen Cebeci, Ayın Fotoğrafı ve Video Haber Oylamasının Türkiyede meydana gelen en güzel video ve fotoğraf haberlerin göz önüne konulması açısından önemli olduğunu kaydetti.
     Cebeci, Günümüzde doğru habercilik zor bulunan şeyler olduğu için AAnın yaptığı doğru haberleri her zaman değerlendiriyoruz ve güzel buluyoruz. Video haber kategorisinde ödüllü hurdacı videosunu çok beğendim. Çanakkalede şimşekli geceyi muhabir arkadaş çok güzel yakalamış. Ayrıca video haber kategorisinde İran Cumhurbaşkanı Ahmedinejada yapılan ayakkabılı saldırı görüntüsünün de kayıta alınması zor bir durum. Yer alan fotoğraf ve videolar bir gazetecilik başarısıdır diye konuştu.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız - Şahin Oktay
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber AAdan Ayın Fotoğrafı ve Video Haber Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER