AA ekibine yapılan çirkin saldırı

AA ekibine yapılan çirkin saldırı -Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği saldırıyı kınadı


ORDU (A.A) - Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen, Anadolu Ajansı (AA) ekibine Ankarada yapılan saldırıyı kınadı.
     Erişen, yaptığı yazılı açıklamada, kameraman Mertkan Morkoç, muhabir Durmuş Koçak ve şoför Mehmet Çelebi Öztürke yapılan çirkin saldırıyı üzüntü ile öğrendiklerini belirtti.
     Görevleri sadece kamuoyunu bilgilendirmek olan AA çalışanlarının uğradığı saldırının kabul edilir olmadığını ifade eden Erişen, şunları kaydetti:
     Gazeteciler Türkiyenin her tarafında gece gündüz demeden, yaz kış demeden, bıkmadan usanmadan şartlar ne olursa olsun görevleri sadece kamuoyunu bilgilendirmektir. Anadolu Ajansı çalışanları da önceki gece bu görevlerini yerine getirmek üzere çalışıyorlardı. Ancak kendini bilmez 5 kişi tarafından ajans çalışanları saldırıya uğramış bu arkadaşlarımız yaralanarak hastaneye kaldırılmıştır. Bu saldırı sadece Anadolu Ajansı çalışanlarına değil hepimize yapılmıştır. Yaşanan bu çirkin olayı kınıyor Anadolu Ajansı çalışanlarına geçmiş olsun diliyorum. Umarız saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen bu kişiler gerekli cezayı alırlar.
    
     Muhabir: Hayati Akçay
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber AA ekibine yapılan çirkin saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER