Futbol

Futbol -Tekirova Belediyesporda hedef play-off


ANTALYA (A.A) - 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Tekirova Belediyespor, 19 Ocaka kadar gerçekleştirilecek kamp dönemine girdi.
     Ligin ilk yarısında grubunda 26 puanla 8inci sırada yer alan Tekirova Belediyespor, kamp döneminde 3 hazırlık maçı yapacak.
     Sezonun ilk yarısını değerlendiren Tekirova Belediyespor Teknik Sorumlusu Gürkan Ferhatoğlu, takım olarak ilk yarıda çok başarılı maçlar çıkarttıklarını, ancak özellikle 3-4 karşılaşmada son dakikada kaybettikleri puanların hedeflenen yerde olmamalarına neden olduğunu söyledi.
     Ferhatoğlu, Aslında hedefimiz 30 puan ve üzeriydi, ama bunun 4 puan altında kaldık. Hedefimize ulaşamamamız için hiçbir neden yoktu, ancak bazı maçlardaki son dakika golleri ya da şansız penaltılar hedefimiz olan puandan bizi biraz uzak tuttu dedi.
     Yapacakları 10 günlük kamp boyunca 3 hazırlık maçı yapacaklarını ve morallerin yerinde olduğunu ifade eden Ferhatoğlu, ikinci yarı için yoğun ve sıkı bir çalışma programı uyguladıklarını anlattı.
     Ferhatoğlu, Kampımız yoğun ve neşe içinde geçiyor. Futbolcularımız morali yerinde her biri hedefimiz olan play-offun öneminin farkında. Takımda sakat oyuncumun olmayışı da sevindirici bir durum. Tam kadro hazırlıklarımız sürüyor, ikinci yarıda aynı kadro ile mücadelemizi sürdüreceğiz diye konuştu.
     Play-off mücadelesi verdiklerini vurgulayan Ferhatoğlu, devre arası kampı çok iyi değerlendirdiklerinin altını çizdi. Bu süre içinde eksiklikleri gidereceklerini vurgulayan Ferhatoğlu, şöyle konuştu:
     İkinci yarıda, ilk yarıdaki puanımızdan 4 puan daha alırsak ilk 5e kalacağız. İlk yarıda gerek kendi evimizde ve gerekse deplasmanda istediğimiz oyunu sahaya yansıttık. Ancak puan olarak istediğimiz puanı alamadık. Ayrıca aynı mevkide top koşturan 3 oyuncumuz da sakatlık geçirdi ve bu bizi sıkıntıya soktu. İnşallah sakatlıklar olmayan bir ikinci yarı geçirip istediğimiz hedefe ulaşırız.
     Her türlü hava koşulunda kendilerini destekleyen başta Tekirovalılar ve Kemerlilere teşekkür eden Ferhatoğlu, ikinci yarı her maçın final niteliğinde olduğunu kaydetti. Taraftardan daha fazla destek isteyen Ferhatoğlu, Bizleri yalnız bırakmayan taraftarımızın da desteğiyle ikinci yarıda hedefimizi yakalayacağız dedi. Ferhatoğlu, 20 Ocak Pazar günü Tekirovada Vanspor ile oynayacak karşılaşmaya tüm taraftarları takıma destek vermeye çağırdı.
    
     Muhabir: Hüseyin Kanber
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER