Abanada öğrenciler karnelerini aldı

Abanada öğrenciler karnelerini aldı


KASTAMONU (A.A) - Kastamonunun Abana ilçesinde eğitim öğretim döneminin ilk yarısını tamamlayan 320 öğrenci karne heyecanı yaşadı.
     Atatürk Ortaokulu Müdürü Süleyman Ertürk, karne töreninde yaptığı konuşmada, eğitim öğretim döneminin ilk yarısını sorunsuz bir şekilde tamamladıklarını söyledi.
     Karnelerin değerlendirilmesi konusunda velileri uyaran Ertürk, Karneler, çocuklarınızın nasıl bir insan olduğunu değil, onların okul derslerindeki durumlarının nasıl olduğunu ortaya koyan belgelerdir. Bu bilinçle çocuklarınızın karnelerini değerlendirirken onların kişiliklerini zedeleyecek ve özgüvenlerini yitirmelerine yol açacak suçlamalardan kaçınınız dedi.
     Öğrencilerin başarısızlığının problem yapılmamasını, başarının da abartılmaması gerektiğini belirten Ertürk, Çocuklarınızın başarısızlığını problem yapmayın, başarılarını da abartmayın. Karnenin bir sonuç olduğunu unutmayın. Problemlerinizi bir aile sıcaklığı içinde çözmek, çocuklarınızın başarısını hep beraber paylaşmak en büyük arzumdur diye konuştu.
     Törenin ardından, Abana Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Garnizon Komutanı Necmi Öcal, Belediye Başkan Vekili İlhan Köse ve Milli Eğitim Müdür Vekili Serkan Aykaç sınıfları dolaşarak öğrencilerin karne ve belgelerini dağıttı.
    
     Muhabir: Semih Yüksel
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Abanada öğrenciler karnelerini aldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER