Acemi patenci AVMyi karıştırdı

Acemi patenci AVMyi karıştırdı -Osmaniyede bir alışveriş merkezinde ilk kez buz pateni yapan kişi, müşteriler tarafından ilgiyle izlendi -İzleyicilerin alkışlar ve ıslıklarla desteklediği patenci, gürültüye neden olduğu gerekçesiyle


OSMANİYE (A.A) - Osmaniyede ilk kez buz pateni yapan kişi, kayma girişiminde bulunduğu alışveriş merkezinde karışıklığa neden oldu.
     Kent merkezindeki bir alışveriş merkezinde kurulan buz pistinde, paten yapmaya çalışan Abdulkadir Bozbüyük (37), ilk kez yaşadığı kayak deneyiminde ilginç görüntüler sergiledi.
     Defalarca düşmesine ve etraftakilerin şaşkın bakışlarına rağmen kaymaya devam eden Bozbüyükün hareketleri, bir süre sonra alışveriş merkezindeki vatandaşların ilgisini çekti. AVMdeki vatandaşlar, bir süre Bozbüyükün paten macerasını izledi. Bazı vatandaşlar, alkışlar ve ıslıklarla Bozbüyüke destek verdi.
     İzleyicilerin bazıları da cep telefonlarıyla bu anları kaydetti. Video kayıtlarına göre, Bozbüyükü izlemek için toplanan kalabalık, alışveriş merkezinde gürültüye neden oldu.
     AVMdeki sinemada film izleyen vatandaşlar da gürültüden şikayet etti. Bunun üzerine, AVM yetkililerinin uyarısıyla acemi patenci pistten çıkarıldı.
     Bir fabrikada işçi olduğu öğrenilen Bozbüyük, hayatında ilk defa buz pateni yaptığını ve arkadaşlarının tavsiyesi üzerine kaydığını belirterek, Bu kadar ilgi beklemiyordum, kayak yapmaya devam edeceğim dedi.
    
     Muhabir: Tuğba Temir / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Acemi patenci AVMyi karıştırdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER