Acıpayamda YGS toplantısı

Acıpayamda YGS toplantısı


DENİZLİ (A.A) - Acıpayamda Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) öncesi Kaymakam Uğur Kalkarın başkanlığında Sınav Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.
     Acıpayam Meslek Yüksekokulundaki toplantıya, Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar, Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Turgut Tok, Müdür Yardımcısı Tolga Bakırtaş, İlçe Emniyet Müdürü Nusret Ertop, İlçe Nüfus Müdürü Hüseyin Gökhan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Duysak katıldı.
     Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar, konuyla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, 24 Mart Pazar günü Acıpayamda yapılacak olan sınava bin 650 öğrencinin katılacağını bildirdi.
     Sınavın yapılacağı 8 binada 88 salonda 258 görevlinin bulunacağını ifade eden Kalkar, şöyle konuştu:
     Sınav pazar günü saat 10.00da başlayıp 12.40ta tamamlanacak. YGSye katılacak adaylardan nüfus cüzdanı olmadığı veya nüfus cüzdanında TC Kimlik Numarası, fotoğraf, soğuk damga bulunmadığı için sınava katılamayacak durumda olan adaylar için Acıpayam İlçe Nüfus Müdürlüğü 24 Mart Pazar günü saat 07.00-10.15 arası açık tutulacak. Sınavın huzur ve güven içinde tamamlanması için her türlü tedbir alınmış durumda. ÖSYM sınavlarının ilçemizde de yapılıyor olması öğrencilerimiz ve aileleri açısından büyük bir kolaylık. Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar dilerim.
    
     Muhabir: Ramazan Alkan / Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Acıpayamda YGS toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER