2. Otomotiv Ar

2. Otomotiv Ar-Ge Proje Pazarı -17-18 Nisan tarihleri arasında Bursada düzenlenecek olan 2. Ar-Ge Proje Pazarı için son başvuru tarihinin 22 Mart olduğu bildirildi


BURSA (A.A) - Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliğince (OİB) Ekonomi Bakanlığının desteği ve Türkiye İhracatçıları Meclisinin (TİM) koordinatörlüğünde 17-18 Nisan tarihleri arasında Bursada düzenlenecek olan 2. Ar-Ge Proje Pazarının için son başvuru tarihinin 22 Mart olduğu bildirildi.
     OİBden yapılan yazılı açıklamaya göre, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde (AKKM) 17-18 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan, ancak yoğun talep üzerine başvuru tarihi uzatılan 2. Otomotiv Ar-Ge Proje Pazarının başvuruları, 22 Martta sona eriyor.
     Sektörde çalışan profesyoneller, araştırmacılar, akademisyenler ile ilgili dallarda eğitim alan öğrenciler ve otomobil meraklılarını içine alan geniş bir kitlenin yaratıcı fikirlerini ortaya koyabileceği bu büyük organizasyonunun diğer bir ayağı olan 2. Otomotiv Komponent Tasarım Yarışmasının başvuruları ise 1 Nisana kadar devam ediyor.
    
     Yayıncı: Haluk Yüksel

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER