Adanada asayiş uygulaması

Adanada asayiş uygulaması -Özel harekat ekiplerinin de katılımıyla gerçekleştirilen uygulamada tablet bilgisayarlarla güvenlik sorgulaması yapıldı


ADANA (A.A) - Adanada özel harekat ekiplerinin de katılımıyla gerçekleştirilen asayiş uygulamasında tablet bilgisayarlarla güvenlik sorgulaması yapıldı.
     İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, önleyici hizmetler kapsamında, halkın yoğun olarak kullandığı cadde ve sokaklarda çalışmalarını sürdürüyor.
     Asayiş ekiplerinin yanı sıra Özel Harekat ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı yaklaşık 60 polisin katılımıyla, Dağlıoğlu Mahallesi Güney Yıldızı Parkı civarında asayiş uygulaması yapıldı.
     Kontrol edilen araçların bagajları ve içleri arandı. Araç sürücülerinin güvenlik sorguları yapıldı. Sorgulamalarda, Emniyet Genel Müdürlüğünün, zaman kaybının önlenmesi için asayiş birimlerine dağıttığı yeni nesil tablet bilgisayarlar kullanıldı.
     Uygulama sırasında durdurulan bir motosikletin plaka sorgusunu yapan ekipler, çalıntı olduğu belirlenen motosikletteki iki kişiyi gözaltına aldı.
     Emniyet yetkilileri asayiş uygulamalarının özellikle göç alan mahallelerde düzenli olarak yapıldığını bildirdi.
    
     Muhabir: Ömer Yıldız - Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Adanada asayiş uygulaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER