Adanada okuldaki kavga

Adanada okuldaki kavga -Bir lisede iki grup arasında çıkan, kesici aletlerin ve kurusıkı tabancanın da kullanıldığı kavgayla ilgili gözaltına alınan 8 kişi, adliyeye sevk edildi


ADANA (A.A) - Adanada bir lisede iki grup arasında çıkan, kesici aletlerin ve kurusıkı tabancanın da kullanıldığı kavgayla ilgili gözaltına alınan 8 kişi adliyeye sevk edildi.
     Merkez Yüreğir ilçesindeki bir lisede dün, bazı öğrenciler arasında çıkan ve yakınlarının da karıştığı kavgayla ilgili soruşturma başlatıldı.
     Yapılan araştırmada olaya karıştıkları tespit edilen Habib A. (34), Gökhan Ü. (20), Şükrü S. (19), S.E. (17), O.Y. (17), Ramazan A. (18), Sezer N. (19) ile Sergen A. (19) gözaltına alındı.
     Zanlılar Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerin ardından, adliyeye sevk edildi.
     Bu arada, kız meselesi nedeniyle çıkan kavga öncesi tarafların bir sosyal paylaşım sitesi üzerinden birbirlerine hakaret ettiği öğrenildi.
     Olayda kullanılan kurusıkı tabanca ile satırın ise öğrencilerin kavgaya karışan yakınları tarafından okula getirildiği bildirildi.
     Adanada dün bir lisede, iki grup arasında çıkan, kesici aletlerin ve kurusıkı tabancanın kullanıldığı kavgayı polis ekipleri güçlükle ayırmış, olayda 2 kişi yaralanmıştı.
    
     Muhabir: Anıl Bağrık - İbrahim Erikan
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Adanada okuldaki kavga Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER